Kunovické koupaliště uzavřeno

0

Vrchní vedení Kunovic, dočasné uzavření koupaliště, havarijní stav, rekonstrukce areálu, vliv na obyvatele a turisty, blog, region24


Vrchní vedení Kunovic rozhodlo o dočasném uzavření místního koupaliště kvůli havarijnímu stavu. Připravuje se studie na jeho rekonstrukci a efektivnější využití areálu. Zatím není jasné, kdy bude koupaliště opět v provozu. Uzavření ovlivní místní obyvatele i turisty.

Vrchní vedení Kunovic udělalo rozhodnutí o dočasném uzavření místního koupaliště. To bylo způsobeno havarijním stavem, v němž se nachází vesmírná vana koupaliště. Havarijní stav bazénové vany byla hlavní příčinou tohoto radikálního kroku.

Zastupitelstvo města Kunovice následně pověřilo přípravou studie, s cílem se zamyslet nad důkladnou rekonstrukcí koupaliště. Studie by měla také navrhnout možnosti pro efektivnější využití areálu koupaliště po celý rok, což by bylo městu prospěšné. Tento krok je součástí širší snahy o modernizaci a zlepšení infrastruktury města.

Podle starosty města, Pavla Vardana z hnutí ANO, není v tuto chvíli možné předpovědět, kdy přesně by koupaliště mohlo opět začít fungovat. Otázku návratu k normálnímu provozu tedy zatím nelze bez vypracované studie a detailního plánu rekonstrukce s jistotou odpovědět.

Uzavření koupaliště bude mít zřejmě vliv na místní obyvatelstvo a turisty navštěvující oblast, avšak s vidinou budoucích vylepšení a modernizace je to nezbytný krok k dlouhodobé udržitelnosti a zlepšení kvality místního koupaliště.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář