Galavečer představil dvanáct významných osobností kraje

0

Hejtman Zlínského kraje, slavnostní galavečer, oceněné osobnosti, různé oblasti, přínosy pro rozvoj Zlínského kraje, blog, region24, zdravetrendy, aliado


Hejtman Zlínského kraje Radim Holiš ocenil na slavnostním galavečeru dvanáct významných osobností z medicíny, školství, kultury, sportu a dalších oblastí. Ocenění za dlouholetou práci a přínosy pro rozvoj Zlínského kraje.

Za dlouholetou kvalitní činnost ocenili v pátek 12. dubna ve zlínském Kongresovém centru krajští radní v čele s hejtmanem Radimem Holišem dvanáct významných osobností z regionu působících v medicíně, školství, kultuře, sportu, krizovém řízení, neziskovém sektoru i v dalších oblastech. Na slavnostním galavečeru jim předali Záslužná vyznamenání II. stupně Zlínského kraje.

„Je to výraz našeho uznání a velkého poděkování lidem, kteří už dlouho a s maximální profesionalitou, nasazením a oddaností odvádějí skvělou práci a výrazně tak přispívají k dobrému jménu i rozvoji Zlínského kraje,“ řekl hejtman Radim Holiš. Hejtman Radim Holiš v průběhu večera na podiu zároveň poděkoval svým kolegům z Rady Zlínského kraje i ředitelce Krajského úřadu Zlínského kraje Jitce Hlavačkové za výbornou spolupráci.

Vyznamenání obdrželi:prof. Mgr. Milan Adámek, Ph.D.za rozvoj vzdělávání a spolupráci Univerzity T. Bati ve Zlíně se Zlínským krajemprim. MUDr. Antonín Bařinkaza rozvoj a kvalitní péči v oblasti medicíny ve Zlínském kraji Bc. Libor Lukášza rozvoj dopravní infrastruktury na Moravě RNDr. Josef Němýza dlouholeté vedení Filharmonie Bohuslava MartinůTomáš Netopilza významný přínos v oblasti vážné hudby doma i v zahraničíplk. Ing. Vít Rušarza příkladné vedení Hasičského záchranného sboru Zlínského krajeMUDr. Eva Sedláčková, Ph.D.za příkladné vedení Krajské hygienické stanice Zlínského kraje prof. Ing. Vladimír Sedlařík, Ph.D.za rozvoj vzdělávání a spolupráci Univerzity T. Bati ve Zlíně se Zlínským krajemplk. JUDr. Jaromír Tkadlečekza příkladné vedení Krajského ředitelství policie Zlínského krajeprof. Ing. David Tučekza rozvoj vzdělávání v oblasti ekonomie ve Zlínském krajiPetr Vabroušekza mimořádné sportovní výkony a vynikající reprezentaci na soutěžích doma i v zahraničí Veronika Crha Záhorskáza aktivní a dlouholetou práci v neziskovém sektoru



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář