Zdolej vrcholy Valašska na kole a získej korunu!

0

Výzva Vrchařská koruna Valašska, objevování nových míst, zdolávání vrcholů, fotodokumentace, mobilní aplikace, blog, region24, zdravetrendy


Výzva Vrchařská koruna Valašska (VKV) motivuje veřejnost k objevování nových míst na kole. Účastníci zdolávají vrcholy dle svých možností a tras, přičemž si fotodokumentují své úspěchy na vrcholech a ukládají na svůj web profil. Informace lze najít v mobilní aplikaci Vrchařská koruna nebo na webu.

Jako důkaz je třeba na každém vrcholu se vyfotit tak, aby bylo patrné, že jde o daný vrchol. Fotodokumentaci si účastníci ukládají do svého účtu (profilu) na webu (noví účastníci se zde musí předem zaregistrovat), tedy neposílá se již e-mailem! Ve chvíli, kdy si v profilu uloží fotky ze všech vrcholů, pořadatelům bude automaticky doručena výzva ke kontrole. A pokud ta proběhne bez závad, stává se účastník držitelem VKV.

Účastníci VKV zdolávají vrcholy dle svých časových možností a sami si také volí trasu. VKV není soutěží, ve které je určující vrcholy zdolat co nejdříve. Jedná se o výzvu, která si klade za cíl motivovat veřejnost k poznávání nových míst na Valašsku a současně s tím k utužování zdraví jízdou na kole.

Výčet všech vytipovaných vrcholů pro letošní ročník a další důležité informace najdete v mobilní aplikaci Vrchařská koruna nebo na



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář