Lidé vydražili parcely za astronomické ceny!

0

stavební pozemky, Uherskohradišťsko, enormní zájem, rychle rostoucí ceny, malebná příroda, blog, region24


Stavební pozemky na Uherskohradišťsku zažívají enormní zájem a ceny ve vybraných lokalitách výrazně rostou, zejména v dražbách. Oblast je oblíbená díky malebné přírodě, kulturním akcím a dobré poloze.

Stavební pozemky na Uherskohradišťsku zažívají v poslední době enormní zájem. Ceny parcel ve vybraných lokalitách strmě rostou, a to zejména v dražbách. Jednou z takových oblastí je Staré Město, kde byl první pozemek vydražen za téměř 6300 korun za metr čtvereční. Podobně se vyvíjejí ceny i v Uherském Ostrohu, kde sahá hodnota dokonce na téměř dvojnásobek vyvolávací ceny. Co přesně lidi na těchto lokalitách přitahuje a jak se vyvíjí situace s nabídkou dalších stavebních parcel? Přinášíme vám podrobný pohled.

Uherskohradišťsko je známé svou malebnou přírodou, pestrými kulturními akcemi a skvělou polohou, která umožňuje rychlé spojení jak s okolními městy, tak i s většími metropolitními centry. Lidé se sem stěhují za prací i za lepším životním prostředím. Celkový nárůst poptávky vede k růstu cen místních stavebních pozemků.

V současné době představuje nejatraktivnější místo Staré Město. Odtud mohou obyvatelé rychle dojíždět například do Brna nebo do Zlína, dvou významných center obchodního i společenského života. Zástupci města se snaží nabídnout co nejvíce stavebních pozemků, ale poptávka přesto převyšuje nabídku. Výrazně rostoucí ceny pak ukazují, že zájem o stavební parcely v oblasti je značný.

V Uherském Ostrohu si zase oblíbili klidnější život venkova, ale stále s možností snadného spojení k větším městům. V oblasti se navíc rozvíjejí nové investiční projekty, které slibují více pracovních příležitostí a oživení regionu. I zde se očekává, že nabídka stavebních pozemků se bude dále rozšiřovat.

Jak se města naloží se získanými penězi? Místní zástupci plánují většinu prostředků investovat do celkového zlepšení infrastruktury a dalších kvalitních služeb pro obyvatelstvo. Mimo jiné se hovoří o výstavbě nových sportovních a kulturních zařízení, které by měly zvýšit atraktivitu regionu pro obyvatele i nové zájemce.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář