Berani Zlín porážejí Litoměřice a vyrovnávají semifinále

0

čtvrtek večer, Berani Zlín, HC Stadion Litoměřice, semifinále první ligy, rozhodující sedmý zápas, blog, region24


Ve čtvrtek večer Berani Zlín zvítězili nad HC Stadion Litoměřice a vynutili tak rozhodující sedmý zápas v semifinále první ligy. Domácí tým ovládl zápas, brankář Zlína Huf udržel čisté konto. Série nyní stojí 3:3.

Berani Zlín si zajistil další šanci v semifinále první ligy, když vynutil rozhodující sedmý zápas. Přestože první perioda skončila bez zásahu do sítě obou týmů, Zlínští hráči dokázali zápas ovládnout.

V 37. minutě nastalo napětí, když se hosté museli vyrovnat s vyloučením Jiřího Jebavého, což domácí tým náležitě potrestal. Střelecky se prosadil Petr Holík, který úspěšně překonal brankáře Oldřicha Cichoně, a posunul tak Zlín do vedení pouhých 28 sekund od začátku druhé třetiny.

Nesporně zásadním momentem večera se stalo zpečetění výsledku finským hráčem Mikko Salmio. Po přihrávce od Petra Holíka vstřelil gól přímo z brankoviště, čímž rozšířil náskok Beranů. To byl poslední zásah do sítě a hráči Zlína mohli slavit výhru 2:0 nad Litoměřicemi.

Zvláštní pochvalu si zaslouží brankář Zlína Daniel Huf, který svou branku udržel neprodyšně uzavřenou a připsal si tak první čisté konto v letošním play off a popáté v průběhu sezóny.

Zápas mezi Berani Zlín a HC Stadionem Litoměřice se konal 28. března 2024 s počtem diváků 4712, což demonstruje značnou podporu obou týmů. Série tak nyní stojí 3:3 a nadcházející sedmý zápas určitě přinese další napínavé okamžiky.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář