Zlínský kraj představuje novou sérii videomedailonků

Zlínský kraj představuje novou sérii videomedailonků "Příběhy bez hranic" navazující na kampaň "Kraj bez hranic". V devíti příbězích se diváci seznámí s inspirativními lidmi z různých oblastí regionu.


Pod značkou 'Příběhy bez hranic' představuje Zlínský kraj novou sérii videomedailonků, která seznamuje diváky s inspirativními lidmi z regionu a navazuje na komunikační kampaň „Kraj bez hranic“. Sérii devíti zajímavých a motivujících příběhů vytvořila strategická kreativní agentura Little Greta, která se podílela také na vizuální identitě a rebrandingu Zlínského kraje.

„Náš cíl je ukázat mladé generaci, že kreativita je v našem kraji na každém kroku. Ať už v kultuře, designu, architektuře, animaci nebo i v řemeslech, folkloru a gastronomii,“ vysvětluje Renáta Škrháková, specialista komunikace a marketingu Zlínského kraje, a dodává: „Zlínský kraj je místo, kde je stále živé baťovské „Co chceš, můžeš“.'

V každém z devíti videomedailonků představuje jeden člověk z různých okresů Zlínského kraje, který se významně prosazuje na poli svého povolání nebo koníčka. Příběhy jsou pestré a představují různé odvětví, od rodinného bednářství Josefa Fryzelky st., vinařství Rochůz v Uherském Hradišti, až po šéfkuchaře Pavla Býčka, rodáka z Rožnova pod Radhoštěm, který dnes působí v pražské restauraci The Eatery.

Autorem vizuální identity a nově vzniklých spotů je strategická kreativní agentura Little Greta. „Pracujeme se stejnými ingrediencemi jako v předchozím krajském imageovém spotu, avšak zaměřujeme se na lokální tvůrce. Představujeme například sochaře Otmara Olivu, designérku Adélu Bačovou či rappera a promotéra Pepu Změlíka, známého jako Idea z labelu Ty Nikdy. Klíčový přitom je fakt, že jejich dílo má rezonanci i mimo naši zemi,“ upřesňuje Tomáš Nedvěd, kreativní ředitel agentury Little Greta.

Iniciativa Zlínského kraje v oblasti komunikace a propagace inspirovaná značkou „Příběhy bez hranic“ má zásadní dopad na celkové vnímání regionu. Díky nové značce se Zlínský kraj dokázal prosadit v mezinárodních soutěžích, kde zaznamenal úspěchy jako German Design Award nebo Indigo Design Award. Tato komunikace je tak dalším důkazem, že inspirativní lidé z regionu dokáží být tahouny pozitivního obrazu kraje.

Všechna videa jsou ke shlédnutí na webových stránkách www.krajbezhranic.cz a na krajském YouTube kanále.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy