Pozor na podvodníky nabízející stavební práce

ZLÍNSKO: Nenechte se napálit.




Včera odpoledne přijali policisté z Napajedel oznámení o podvodnících, kteří nabízejí okamžité provedení stavebních prací za přemrštěné ceny, přičemž využívají nevědomosti potenciálních zákazníků a připraví je o nemalé částky. Dávejte si na rychlé nabídky pozor a než někomu zadáte zakázku, nechte si kompletně zpracovat cenovou nabídku a zjistěte si reference na danou firmu.

Včera přijela k rodinnému domu ve Spytihněvi na Zlínsku černá dodávka, ze které vystoupil muž s černými vlasy mluvící česky s cizím přízvukem a nabídl seniorovi, který mu otevřel dveře, výměnu okapových systémů. Než stačil senior zareagovat, vyskočili z vozu další tři muži podobného vzhledu a okamžitě začali pracovat. Cena za provedení prací se neustále měnila, nakonec po půl hodině činnosti chtěli zaplatit 150 tisíc korun. Dokonce seniorovi nabízeli, že ho odvezou k bankomatu. Nakonec jim dal 70 tisíc, které měl u sebe, a muži odjeli.

Jakmile se vrátila dcera podvedeného muže, zjistila, co se stalo, a pravděpodobný podvod oznámila na policejním oddělení.

Policisté po povedených dělnících pátrají. Pokud máte jakékoli poznatky k černé dodávce, v níž se pohybují, případně k jejich totožnosti, obraťte se na linku 158.



Děkujeme.













24. května 2024, por. Bc. Monika Kozumplíková


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
24.05.2024 09:46



0 +
 
pivní lázně s ubytováním

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024