Petr Janda navodí rodinnou atmosféru ve Zlíně

Petr Janda, frontman legendární skupiny Olympic, vystoupí na akustickém koncertu ve zlínské galerii Desítka 2. dubna. Zahraje si slavné hity z repertoáru Olympiku i sólové písně.


V úterý 2. dubna se ve zlínské galerii Desítka uskuteční zcela výjimečný akustický koncert, na kterém vystoupí Petr Janda, frontman legendární české skupiny Olympic. Janda zde zahraje nejen slavné hity z repertoáru Olympiku, ale i písně ze své sólové dráhy.

Janda komentoval neobvyklou atmosféru koncertu v takto intímním prostoru: 'V takto malých prostorech vystupuji opravdu velmi zřídka. Naposledy to bylo před časem v Praze v Czech Business Clubu, v sále asi pro sto diváků, kteří seděli u stolu a poslouchali, tedy v podobném prostoru jako ve Zlíně,' říká Janda. 'Opravdu jsem si to užil. Nejbližší diváci seděli ode mě dva metry a pobrukovali si se mnou. Vznikla rodinná atmosféra, kterou se jen tak nepodaří navodit na normálním koncertě.'

Podobně to vidí Michal Šolc ze spolupořádající Agentury Velryba. 'Půjde o maximálně komorní zážitek, kde mají posluchači k interpretovi velmi blízko a mohou si jeho um vychutnat do všech detailů,' popsal.

Hlavní postavu večera doprovodí klávesista Olympiku Pavel Březina, který pochází ze Zlína. 'I já mám vůbec ke Zlínu velmi vřelý vztah. Měl jsem odtud první ženu a jezdíval jsem sem kdysi velmi často. Pavel už se mnou jeden takový podobný koncert absolvoval, a tak vím, že to bude super,' usmíval se Janda, který nyní připravuje repertoár pro koncert.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy